Костадинов побесня: Ще се обърнем към президента! Втора фаза ще е изпращане на военен контингент

костадин костадинов

Евроатлантическата тълпа доминира парламента. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов по NOVA NEWS в контекста на днешните дебати за изпращане на оръжия за Украйна.

Костадинов напомни, че президентът също може да наложи вето и от „Възраждане” ще се обърнат към него, ако решението бъде прието.

„България няма място във войната – нито срещу Русия, нито срещу Украйна. Всяко вземане на страна е вредно за нас“, категоричен бе Костадинов.

Според него целта на САЩ е да разгорят максимално широк военен конфликт, за да се разруши военно-икономическият потенциал на Русия и на Европа.

„Първа фаза ще бъде въвличането на България във военния конфликт. Втора фаза ще бъде изпращане в Украйна на български военен контингент. Третата фаза ще е широко разгръщане на военния конфликт”, смята лидерът на „Възраждане”.

Той каза още, че страната ни в момента е „окупирана“ и чуждите военни контингенти у нас се доближават до състава на българската армия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ