ИЗВЪНРЕДНО! Война между Василев и Руди Гела. Асен се е заканил да го нарита заради претенциите

асен василев

Война между ренегата Василев и лидера на “Продължаваме промяната” Василев за Пловдив!
Асен Василев се е заканил да нарита безмилостно Радостин Василев, заради наглото му поведение и постоянните му претенции. Кирил Петков вече не може да служи като щит на безогледния кариерист. Още в първите дни на 48-я парламент, ренегатът от четата на Слави се държа като чалгаджия, сякаш се намира в любимия си Клуб 33 в Студентския град – от трибуната на парламента той се развика просташки срещу групата на ГЕРБ-СДС, а на финала изкрещя:”Чао!”.

В следващите дни бившият спортен министър замеси “Продължаваме промяната” във водевилен скандал, обвинявайки ДПС, президента Радев и служебния министър Весела Лечева в заговор срещу него, за да не стане председател на парламентарната комисия по младежта, спорта и децата. На това обвинение президентът Радев отговори, че в парламента трябва да се коват закони, а не интриги. Веднага направи впечатление, че Асен Василев подкрепи казаното от държавния глава, а на другия ден Радостин Василев беше официално оттеглен като кандидат за шеф на комисията.

Това е само върхът на айсберга, обясни ми партиен фактор от “Продължаваме промяната”. Под привидно спокойната, даже тегава атмосфера в парламентарната група, тлее яростна вражда между бившия спортен министър и бившия финансов министър от кабинета “Петков”.

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ