Лорер забрави, че три пъти ходи да целува ръка на Борисов в ГЕРБ: Вече не го искам!

7 Dni Bulgaria12.11.2022
payimage-506476

Депутатът сравни лидера на ГЕРБ с Нострадамус – посланията му са такива, че могат всякак да се тълкуват от интерпретатори

Правим това, което кажем, изпълняваме обещанията си към избирателите и коалиция с ГЕРБ няма да правим, заяви Даниел Лорер, провален министър от „Продължаваме промяната“.

Нямаме им доверие. Те правят, каквото им каже лидерът Бойко Борисов, а то сутрин е едно, вечер – друго. Не можем да се обединяваме за нищо с ГЕРБ, докато не смени ръководството си, декларира Лорер, явно забравяйки, че тази година 3 пъти е ходил да целува ръка на Борисов в централата на ГЕРБ!.

Той на няколко пъти сравни Борисов с Нострадамус в смисъл, че никой не можел да разбере какво казва и всеки може да си интерпретира думите му по свое си разбиране.

С първия мандат нищо няма да стане. С втория мандат, който ние ще получим, няма да приемем подкрепа от ГЕРБ, поясни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ