Доброволци взривиха мрежата: Бащата на Сашко е задържан и отведен в полицията за…

7 Dni Bulgaria16.11.2022
54

Бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник е задържан. Това твърдят доброволците в групата Zello, направена с цел координиране на действията по издирването му. Информацията към момента не е потвърдена от органите на реда.

Припомняме, че Сашко изчезна в петък на 11 ноември и от тогава от него няма никаква следа.

Доброволците си споделят, че човекът е арестуван преди повече от час, а една от причините, поне според тях, е че нотариусът разигравал сериозно полицаите. По-рано днес и друг доброволен, член на студентска организация, сподели че таткото доста често сменя версиите си дори за това с какво е облечено детето, а хората трябва да търсят най-вече лице, защото останалото не е константно.

Някои от хората на терен признават, че са видели полицейски патрули, които сякаш ескортират бус, в който може би има човек. Валят и предположения, че най-вероятно таткото на Сашко вече ще бъде изправен пред полиграф – нещо, което не е станало през изминалите дни.

Друга доброволка пък заяви, че се е свързала с полицията и от там са отрекли пред нея бащата на детето да е бил отвеждан или задържан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ