Кирил Петков е адски тъп: Сам разкри какъв голям измамник е Асен Василев

кирил петков асен василев

Кирил Петков обяви, че докладът на ДАНС за „Джемкорп” е пристигнал при него, бил е обсъждан на заседание на Министерски съвет и на базата на този доклад правителството решава да прекрати меморандума. Това стана в ефира на БНТ.

Този коментар, обаче рязко се противопоставя на казаното само около  половин час преди това, в ефира на БТВ от  Асен Василев. Бившият финансов министър излъга без да му мигне окото, че „Не е изключено Кирил Петков да не е получил доклада на ДАНС за „Джемкорп“. При мен доклад на ДАНС не е идвал“, каза той.

Поведението на двама учредители на „Продължаваме промяната” показва страх от фактите , които ще бъдат разкрити от комисията „Джемкорт“, която бе създадена днес в НС. Бившият премиер и бившият финансов министър всячески се опитват да прикрият последствията заради които българската енергетика щеше да бъде поставена под ръководството на една офшорка.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ