Бременна ли е Лена Бориславова? И, ако да – от Миро или от Киро?

7 Dni Bulgaria24.11.2022
лена бориславова

Сериозни подозрения, че Лена Бориславова е бременна, се появиха преди броени дни. Бившата говорителка на премиера Кирил Петков е била засечена миналата неделя да пазарува в аптека, а сред покупката й очевидка твърди, че е зърнала и опаковка, поразително приличаща на тест за бременност, пише в новия си брой в. „Ретро“.

33-годишната юристка вече няколко месеца е в периферията на политичейския живот у нас, а внезапното й оттегляне от първите редици на „Продължаваме промяната“ непосредствено преди последните парламентарни избори „по лични причини“ още тогава подклди слуховете, че е възможо Бориславова да е решила да зареже амбициите в кариерата и да има планове за майчинство и деца.

Официално, напук на слуховете, които я правят особено близка до Кирил Петков, Лена Бориславова е сгодена за един от депутатите на „Продължаваме промяната“ и бивш зам.-председател на парламента – Мирослав Иванов. Официално потвърждение на вестта, че Лена чака дете, все още няма.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ