Нинова към Първанов, Мая, Дончева и Кадиев: Върнете се в БСП! Нека бъдем другари

корнелия нинова, мая манолова

Върнете се в БСП, подновете членството си в БСП, заповядайте, за да можем заедно да търсим обединение и сила вляво. С този призив към червените, които са напуснали партията през годините, излезе лидерката Корнелия Нинова. Тя се обърна към структурите на БСП по места, с които ги призова да отворят вратите си за хората, напуснали партията през годините.

Обръщението ни е към партиите, които са напуснали БСП през годините. Тези, които са изключени, е заради наказание на партийните органи – когато то изтече, те ще се върнат, обясни Нинова.

Всички тези наши бивши другари са напуснали БСП преди нашето ръководство на партията, при Сергей Станишев и Михаил Миков, уточни Нинова и обясни, че прави уговорката, защото виждала, че претенциите сега са към нея и настоящото ръководство на партията.

Нинова направи първи коментар за идеята за създаване на нов ляв блок. Засега идеи що е то новото ляво не сме чули, коментира тя. Но пък чували ултиматуми и заклинания.

БСП никога не е спирала да търси обединение в ляво. За нас тази тема е много важна, но е важно върху какви идеи стъпва, а да не представлява само желание за лична реализация, коментира тя.

Нинова отказа да коментира днес решението на прокуратурата да започне проверка по твърденията й, че изборите са били фалшифицирани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ