Така изглеждат кучета, като изпуснат кокала! Киро и Ристьо вият в парламента, зоват за безредици

7 Dni Bulgaria01.12.2022
1

ПП и ДБ отново направиха съвместен брифинг в кулоарите на НС в отчаян опит да задържат кокала.  Кирил Петков заяви, че днес било денят, в „който отваряме вратата за 15 % невалидни бюлетини. Днес е денят, в който отваряме всички гласове на Бургас, Варна и Пловдив взети заедно да са по-малко от невалидните бюлетини, както по време на изборите през 2015 година. Днес е денят, в който изкривяването на демократичния вот кара цялата система да работи корупционно. Днес е денят, в който изкривяването на демократичния вот  кара цялата система да работи корупционно – от откраднати избори до данъци и бюлетини в чували”. Той призова: „Всички, които уважават своя глас, продължавайте да отстоявате своите права. Ние ще се борим вътре в пленарната зала и разчитаме на вашата подкрепа и извън залата”, добави Петков, призовавайки жълтия планктон да се събере пак довечера да кърти паветата..

„Ако гражданите искат да подкрепят тези, които в зала ще се борим, денят е днес. Всичко се използва в тази игра, и световното по футбол. Разчитат, че хората ги интересуват мачовете, а не как ще гласуват. Софиянци трябва да докажат обратното”, включи се и Атанас Атанасов от ДБ.

Христо Иванов каза, че без дебат и обсъждане, щяло да се вземе решение, каквото били определили  ГЕРБ, ДПС и БСП.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ