Свинщина от БСП! Излъчват секретно заседание на парламента, заработват си рублите

payimage-562814

Цялата група на БСП наруши правилника на Народното събрание и реши да излъчва на живо закритото заседание на парламента.

Припомняме, че като първа точка след гласуване беше решено да се разгледа ратифицирането за предоставяне военна помощ за Украйна. Поради разглеждането на класифицирана информация, точката беше закрита, а депутатите нямат право да излъчват. Кулоарите са затворени за журналисти и дори не се допускат външни лица, именно заради разпоредбите за закрито заседание.

От пленарна зала обаче, депутати от БСП решиха да излъчват на живо.

Председателстващият Росен Желязков наложи глоба на Георги Гьоков, че излъчва заседанието въпреки правилника, което предизвика митинг от депутати на БСП и „Възраждане“ с искане да се свика председателски съвет и да отпадне точката от дневния ред.

До закрито заседание се стигна, защото служебният министър на отбраната Димитър Стоянов е засекретил документите с гриф „поверително“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ