Гълъб Донев попари ПП, ДеБъ и БСП: Надявам се кабинетът „Габровски” да бъде избран час по-скоро

7 Dni Bulgaria13.12.2022
гълъб донев

От повече от два месеца изразявам искреното си желание и надежда за това България да има редовно избрано правителство, заяви служебният премиер Гълъб Донев пред журналисти в отговор на въпрос как оценява шансовете служебното правителство утре да бъде заменено с редовно.

Той изрази надежда проектосъставът на кабинета, предложен от проф. Габровски, който се състои от професионалисти в своите области, да бъдe избран час по-скоро и България да има редовно правителство, което да я преведе през кризите, така че страната да има устойчивост и предвидимост на политиките, които ще се изпълняват от едно редовно правителство.

Той коментира и протестите на служителите на Министерство на външните работи като изрази надежда утре голяма част от исканията им да бъдат удовлетворени.

„Това не е работа на служебно правителство. Проблемът е, че години назад правителствата са неглижирали проблемът с доходите не само с централната администрация, но и в местната”, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ