Копейкин посъветва Киро и Асен: Не губете времето на България! Връщайте веднага

payimage-516237

Според лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов кабинет „Габровски” не бил алтернатива на кабинета на Кирил Петков: „Разлика между ГЕРБ и ПП няма”, каза в кулоарите на НС Костадин Костадинов. Той заяви, че партията му няма да подкрепи правителство с втория мандат.

„Андрей Гюров от ПП каза, че от ГЕРБ са им преписали програмата, но пък ние им припомнихме, че те гласуваха няколко пъти хомогенно с ГЕРБ, ДПС и БВ. Всъщност те гласуват по един и същи начин, така че няма как да подкрепим един огледален кабинет – този на ПП.

„Те имат личности различния, не политически. Този дебат в парламента се превърна в една много инфантилна дискусия кой бил за затвора, всички са за там от наша гледна точка”, каза Костадинов. Лидерът на „Възраждане” посъветва ПП, когато вземат мандата да го върнат веднага, за да не губят времето на България.

Единственият мандат, който ще подкрепим е мандатът на „Възраждане“, заключи той. По темата с наложеното от Румен Радев вето върху промените в Изборния кодекс, лидерът на „Възраждане” смята, че ветото ще бъде преодоляно, тъй като има мнозинство в парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ