ИЗВЪНРЕДНО! Нинова с гневен брифинг: Г-н президент, предадохте левите хора. Дължите обяснение

корнелия нинова

Лидерката на БСП Корнелия Нинова даде брифинг в кулоарите на Народното събрание във връзка с решението да се предостави оръжие на Украйна.

„Президентът Радев не спря предоставянето на оръжия за Украйна и днес публикува с указ закон. Първо, през март месец президентът направи следното извяление: „Който вземе решение за въоражаване на Украйна и по този начин въведе България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да каже какъв е рискът,“ Дължите обяснение пред обществото. Г-н президент, предадохте левите хора, предадохте социалистите, които са за мир“, обяви Нинова.

„Ние докрай ще се борим против предоставянето на оръжие за Украйна, В тази връзка ще сезираме Конституционния съд. На 21 декември отправихме покана до „Възраждане“ да се присъединят, защото нашите подписи не стигат. Ако това не се случи, ще сезираме омбудсмана“, коментира соцлидерката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ