Горещо в „На кафе“. Панелист: Прокуратурата да се самосезира за тази постъпка на Гала

гала на кафе

Гала и панелистите ѝ често разчупват сценария и понякога дори изглежда, че забравят, че са в ефир, а не в собствените си холове и правят страшни изцепки. Така се роди това признание на Гала, което стана повод за жестоки шеги.

„И аз имам такъв случай – да крада подаръци. Много ми е неудобно, не съм го разказвала досега“. Така започна разказ на водещата на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“ Гала. Повод бе новината, прочетена от Кристина Патрашкова, че актьорът Робърт де Ниро е бил ограбен, като са взети подаръците му изпод елхата.

„Преди три Коледи сме със Стефан на едно благотворително събитие, на което са поканени популярни хора, снима се, а ние трябва да кажем някакви реплики за каузата. Казваме и си тръгваме. То беше през седмицата, а аз на другия ден имам предаване. Тръгваме си преди да е приключило всичко. На една маса имаше наредени подаръци и една от хостесите дойде на излизане и каза: „Моля ви, върнете се, трябва да си вземете подаръците“. Дава на Стефан едно пликче, аз взимам едно от подредените и си тръгваме. В колата се качваме, Стефан кара. Аз поглеждам в пликчето – две топки коледни за елха и един календар. Прибираме се вкъщи, слагам ги там на масата и правя нещо. По едно време поглеждам към масата и виждам на пликчето пише „Стефан и Гала“. Поглеждам на следващото пликче – „проф. Пимпирев“ (бел.а. проф. Христо Пимпирев е учен и изследовател, ръководител на няколко национални антарктически експедиции). Още не съм му казала, че му взех топките преди три Коледи. Трябва да му ги върна. Топчици коледни такива. Беше ми неудобно после – какво да направя“, призна си в ефира 55-годишната плевенчанка.

„Гала, това е кражба без умисъл, така че спокойно“, утеши я Кристина Патрашкова.

„Прокуратурата да се самосезира: Гала открадна топките на проф Пимпирев“, призова пък друг член на панела – актьорът Дарин Ангелов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ