„Шега“ на Ивайло Мирчев за Иван Гешев взриви ГЕРБ: Глупости! Напрежението е повече и избива

десислава атанасова

„Глупости. Ивайло Мирчев се е шегувал.“ Така председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира думите на депутат от ДБ Ивайло Мирчев: пред ПИК, че с ГЕРБ са се разбрали за отстраняването на Иван Гешев.

„Разбрахме се за отстраняването на Гешев и формата в прокуратурата и съдебната система. Виждате, че вече имаме конституционно мнозинство. Най-важното е да няма нови Гешевци в прокуратурата и най-после България да тръгне по правия път“, обяви Ивайло Мирчев.

„Явно през последните часове преди Бъдни вечер напрежението ни идва в повече. И избива в шеги“, поясни Атанасова.

„Не е вярно това, което Мирчев казва. Нямам представа защо говори така. Най-вероятно е някаква шега от негова страна“, обясни Деница Сачева от ГЕРБ.

Атанасова и Сачева не отрекоха, че са се срещали с ДБ. По думите депутатите от двете парламентарни групи им са обсъждали бюджета.

„Срещата касаеше само и единствено промените в закона за удължаване на държавния бюджет“. обявиха пред ПИК от пресцентъра на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ