Мъжът от Биволаре убит с брадва заради дистанционно? Черепът му бил счупен на 5 места

убийство

Има задържан за убийството на мъж в плевенското село Биволаре, съобщиха от прокуратурата. Случаят е от неделя. Група мъже нападат жител на селото след разпра в местно заведение. Мъжът е починал след нанесен му побой с брадва, предава Bulgaria ON AIR.

Близки на жертвата протестират в центъра на селото и искат изселване на другата фамилия.

На коледната вечер семейството на Мирослав Милев празнува с роднини. Малко след празненството, обаче се стига до скандал. Съпругата и дъщерята на жертвата станали свидетели на жестокия побой от съсед.

„В този момент идват хората от махалата, той отива до тоалетната, чува, че има скандал горе, без да ми се обажда – тръгва. Докато го стигна, той се разминава с тях, оставят го на място, но си нямат и понятие, че са направили това“, сподели съпругата на жертва – Ася Ангелова.

„Никакъв звук, никаква картина. Течеше му кръв от носа му, от устата, от главата. Беше неподвижен и хъркаше! Черепът му беше счупен на пет места. Ударът с брадва е бил фатален“, коментира дъщерята на Мирослав – Шери Милева.

В свадата се включва и племенникът на Мирослав Милев.

„За някакво дистанционно за уредба, за което Гринго каза, че ще дойде и ще ни срине със земята. Бяха пияни, може би и дрогирани. Участвах в боя, дойдоха в махалата три коли, слязоха от тях, тръгнаха, 15, може и 20 човека, беше почерняло от хора“, поясни Александър Марчев.

Жителите на Биволаре вече събират подписка за изселването на двете ромски фамилии, замесени в инцидента.

„Тези хора са две фамилии, които са тук от 8-10 години, имат две закупени къщи. В интерес на истината, досега не е имало такива инциденти, само дребни спречквания“, заяви кметът на Биволаре – Андрей Маринов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ