Невиждано зрелище по БГ пътища: Водач на джип направи нещо изумително край Елена

автомобил

Да шофираш с прибрани странични огледала – или си Шумахер, или самоубиец.

Водач на автомобил с марката „Хюндай“ шашна част от потребителите на социалната мрежа Фейсбук, където са споделени видеокадри, на които се вижда как джип шпори по пътя Елена в посока Велико Търново с прибрани странични огледала.

Автор на видеото е Ивайло Янков. Той отбелязва следното: „Явно няма нужда от странични огледала господина“. Янков добавя, че джипът се е движил със средна скорост 70км/ч., пише glasnews.bg.

„Бяха направени няколко опита да бъде уведомен въпросния водач, но за жалост е бързал да достигне въпросната дестинация и не прояви желание да се опита да оправи огледалата си“, написа още Ивайло към публикацията си.

„Хаха, освен това май е със затъмнено задно стъкло. Пълна изолация от случващото се около него“, пише в коментарите под поста Димитър Костов.

Потенциално опасни са действията на водача на автомобила, тъй като единствената му видимост е осигурена от задното огледало.

„Така се кара в режим на икономия на горивото“, шегува се Цветан Стойков.

„Нищо му няма на човека, кой знае в купето му може да са наредени 1001 икони от Дряновския манастир и да не му трябват странични огледала“, пише Тодор Ангелов.

Други потребители на Фейсбук коментират, че е възможно да има повреда в страничните огледала на возилото и затова те да са прибрани.

„Може да са ел. огледала и да са замръзнали или нещо е повредено и трябва да ги оправи майстор, на гръб ли да го носи? Като не изпреварва и кара внимателно к`ъв е проблемът, а и не е закован, може да се обърне назад и да погледне, ако не е сигурен за маневра.

Всички са го учили в правилника от преди 20 години. Не съдете всеки за най-малкото, да го изтипоствате и оплювате – ужас!“, гласи коментар.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ