ГОРЕЩО! Костадинов: Грозев трябва да го дадем на Русия. Ако е престъпил закони, да го съдим!

костадин костадинов

Кабинет с втори мандат няма да има и аз призовавам президента да връчи веднага третия мандат. Това каза Костадин Костадинов в кулоарите на НС.

Десетки са предадените на чужди власти български граждани. Иван Тилев, български гражданин е предаден на Германия в нарушение на всякакви права. Наказанието, което се предвижда за уж извършено от него престъпление в Германия в многократно по-високо. Той лежи невинен втори месец в затвора. Работил е в кол център, обясни Костадинов като даде пример във връзка с Христо Грозев.

Този трябва също да го предоставим на Русия. След като даваме едни, трябва да даваме всички. Ако този човек е престъпил законите на руската федерация, трябва да го съдим ние. Ако Грозев е любим на някои медии, то това не значи, че не трябва да се спазват законите, заяви още Костадинов.

Каквото повикало, такова се обадило, коментира той изказването на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков, който замеси семейството на президента Желю Желев по време на комисията по култура в НС вчера. Той реагира с намеса на президентството на Желев на въпрос на БСП дали дъщерята на Румен Радев ще участва във филм на Максим Генчев.

Не трябва да се замесват децата на политиците, моето семейство го разчекнаха, отсече Костадинов.

Вчера обясних в нашата позиция, че, когато се правят продукции, няма как всички да са с едно ниво, отсече той на въпрос за филма „Ботев“, който бе оплют в медиите и социалните мрежи.

За песента на 7/8 за началника на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, Костадинов заяви, че не я е гледал и слушал.

Знам повече от 200 песни, обяви той. За авторските права на Дунавското хоро на Дико Илиев той каза, че това е абсурд.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ