Ексклузивно разкритие: ЦСКА с оферти за близо 3 милиона евро и скандално решение

браян морено

Ръководството на ЦСКА е отказало две много големи оферти за своя нападател Браян Морено, пише ТОПСПОРТ. Едната е била за 2,5 милиона евро, а другата за 3 милиона. От ЦСКА държат колумбиецът да продължи да бъде част от отбора в преследване на голямата цел – титла на България.

Самият Морено също е пожелал да продължи кариерата си в ЦСКА, където се чувства отлично. Той има договор за още 3 години. 23-годишният играч записа 27 мача за „армейците“ във всички турнири и отбеляза 8 гола.

Браян не иска да тръгне по пътя на Жорди Кайседо, който на всяка цена държеше да напусне ЦСКА, а след това кариерата му тръгна стремглаво надолу и сега никой не го иска. Морено знае, че има още какво да даде на „червените“ и те на него.

ЦСКА не се разделя със звездите си, а вчера представи много силно попълнение – Тобиас Хайнц. За него ще бъдат платени около 600 000 евро, което го прави най-скъпият входящ трансфер на ЦСКА за последните 20 години.

Всичко това говори само едно – ръководството на клуба е твърдо решено да направи още по-силна конкуренция в състава и ЦСКА да спечели така желаната титла №32 на България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ