Една от най-близките до Бойко разтресе Нова! Скоро не бяха наричали Киро и Асен малоумници

7 Dni Bulgaria08.01.2023
кирил петков асен василев

Ако папката с третия проучвателен мандат бъде връчена на БСП, ГЕРБ ще води разговори с партията на Корнелия Нинова. Това обяви по Нова телевизия” депутатката от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева.

Тя определи подобен разговор като „труден” и „почти невъзможен”. Причината – БСП е единствената партия, за която има общо решение на Конгреса на ГЕРБ – да не се влиза в коалиция със столетницата. Захариева уточни, че от ГЕРБ са провели разговори с всички политически сили, включително „Промяната”.

Коментар дойде и за енергетиката. По думите ѝ хората от ПП са дошли от първия ден, за да защитават свои лични интереси. „Всеки, който малко разбира от енергетика, прави на пух и прах това, което са подписали. За всички вече е ясно, че то е подписано, само за да се съгласи Европейската комисия за малоумния им проект от не знам си колко батерии, с които ще станат за смях в целия свят”, каза още тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ