Извергът Александър, убил с брадва 67-г. Глезос заради 200 лв., изнагля. Поиска нещо скандално

александър александров

Окръжният съд в Хасково постанови мярка “Задържане под стража” за 30-годишния Александър Александров, който е обвинен в убийството на 67-годишен мъж в с. Гарваново. Престъплението стана на 16 януари в дома на убития, а основният мотив бе грабеж.

След престъплението, извършено с брадва, Александър избяга и бе заловен в Благоевград, припомня haskovo.live.

Прокуратурата поиска най-тежката мярка като се мотивира, че престъплението е тежко и по него се предвиждат лишаване на свобода от 15 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Събраните доказателства сочат, че Александър, който живее в Гарваново е извършител на престъплението.

Адвокатът на обвинения мъж поиска по-лека мярка и се мотивира, че той има семейство с две малки деца на 4 и 8 години. Подчертано бе, че въпреки тежкото престъпление, мъжът е съдействал на разследващите и е направил самопризнания. Той не е осъждан, има само наложени административни наказания.

Пред съда Александър също поиска да му бъде наложена по-лека мярка, както и по-лека присъда. Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив в 3 – дневен срок.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ