Инвалид се строполяса на земята, ,,балкански юнаци“ го подминаха. Жена побесня: Как живеете без души?!

3962754-3x2-940x627

Неприятен инцидент от Града на стоте войводи, предава glasnews.bg.

Бори Матео разказа в социалната мрежа за неприятен инцидент, на който е станала свидетел в Сливен. Жената е забелязала паднал от проходилката си с колела възрастен мъж.

Мъжът бил трудноподвижен, но жената признава, че и тя не е първа младост и понеже нямала сила да го вдигне, започнала да маха на шофьорите от преминаващите коли – да спрат, да помогнат.

От публикацията на Бори Матео става ясно още, че мъжът носил със себе си чанта, която се е заплела на колелцето на проходилката му.

„Стани Юнак Балкански! Градът на стоте войводи! Нито един „Юнак“ не спря!“, написа жената. Тогава тя решила да вземе нещата в свои ръце и с много усилия помогнала на възрастния мъж.

Върнах се вкъщи, понеже вдигнах кръвно! Плаках по пътя, плаках, че град Сливен е градът на мъртвите души. Питам тези, които ни подминаха, как живеете без души? За две минутки помощ – нищо нямаше да загубите! Жалко, жалки хорица, жалки човешки животи“, така завършва разказът на Бори Матео – с разочарование.

А в коментарите под публикацията Мима Миндева написа: „За пореден път се убеждавам, че в Сливен живеят само темерути. Да помогне никой няма време, но тук всеки отделя предостатъчно за да злобее и обижда!“.

„Респект! Дано има повече хора като Вас! Човеци с главно „Ч“! Не само мрънкащи и стоящи пред телефоните си клюкари, чакащи да видят нещо „интересно“ в сливенските медии и да изкажат „компетентното“ си мнение! Правете добро, то ще ви се върне!“, коментира Боряна Иванова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ