Трагедията е огромна! Казаха вероятната причина за мелето, в което загина младата майка

загинала

Силният дъжд е вероятната причина за смъртта на младата жена при катастрофа на пътя между Розино и Клисура. Това каза за Plovdiv24.bg кметът на село Розино Али Кючук. Той съобщи още, че 24-годишната жена е от тяхното село, казва се Шукрие, но са и викали Шуки.

Родителите на момичето живеят все още там, а тя е женена в Пирдоп. Днес около 11.10 часа тя е пътувала с автомобила си „Мини Купър“ за Розино, когато е загубила управление и се е блъснала в дърво. Загинала е на място. Шуки има 4-месечно бебе, за което най-.вероятно ще се грижи мъжът и.

„Трагично и тъжно, колата най-вероятно е поднесла, точно по това време имаше много силен дъжд. Предполагам, че е идвала към Розино, за да развие скорост трябва да се е спускала към селото,“ каза още кметът.

„Има си и родители, има кой да го гледа детето, но за съжаление майката си отиде. Много бързо се кара. Трябва да се спазват ограниченията“, добави Али Кючук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ