Легенда на Левски: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ще закъсаме сериозно

филип кръстев

Легендата на Левски Стефан Аладжов заяви, че се надява Филип Кръстев да остане в клуба. Той коментира и отменените контроли с руските отбори в Дубай.

„Съгласен съм с ръководството. Ще намерят други противници за тези дати. Виждате какво е отношението към Русия на повечето места по света. Руснаците ги режат отвсякъде. Аз също съм за Украйна в тази война. За мен постъпиха правилно с отмяната на контролите“, заяви пред „Мач Телеграф“ футболистът с най-много мачове в историята на Левски. Той коментира и селекцията на тима.

„Ако имат финансови възможности, да взимат още футболисти. Хубаво е да имаме още конкуренция във всички линии. Всички отбори взимат нови, трябва да взимаме и ние. Особено ЦСКА 1948 се скъсват да взимат. Но може би е нормално. Имат си пари – взимат. Радвам се за Кристиан Димитров. Мисля, че е добър футболист, а на неговия пост имаме нужда от алтернатива. Особено ако продадем Сонко Сундберг. Що се отнася до Асен Чандъров, той е длъжен, ако трябва да надскочи себе си, за да замени пълноценно Георги Миланов.

Със сигурност ще му е трудно. Очаквам най-много от Рикардиньо, тъй като имахме проблеми с вкарването на головете през есента. Колко успешна ще е тази селекция, ще се каже към края на сезона. Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ако това стане, ще закъсаме сериозно“, добави още легендарният ляв бек.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ