България изтръпна от ужас! Открити са труповете на трима възрастни мъже

труп тяло

Труповете на трима мъже са били намерени в районите на населени места в общините Крумовград и Момчилград. Около 12,30 часа на 28 януари в землището на село Лещарка било открито тялото на 92-годишен местен жител. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград извършила оглед. Няма данни за насилствена смърт. Трупът е бил транспортиран за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали, предава 24 часа.

На 27 януари малко след 11 часа в землището на село Морянци бил намерен трупът на 70-годишен местен жител. Екипи на РУ-Крумовград, на Филиала на спешна помощ и личния лекар на починалия са били на място. Няма данни са насилствена смърт.

Същия ден около 11,30 часа близо до дома си в село Върхари бил открит починал 76-годишен. Полицейски екип на РУ-Момчилград, лекари от Филиала на спешна помощ и личния лекар на възрастния човек са били на мястото на произшествието. Няма данни за насилствена смърт.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ