Щракнаха Кубрат Пулев и жена му за първи път! Очевидец: Смаян съм! Браво, Кобра (СНИМКА)

Кубрат Пулев

Щастлив, обичан и обичащ. И спокоен. Така споделя, че се чувства Кубрат Пулев с новата си жена, която всъщност не е толкова нова. Връзката на Кобрата и половинката му датира повече от година като двамата вече имат и първородната си рожба – Христина, предава kliuki.bg.

До момента боксьорът отказваше да разкрие самоличността на любимата си, защото обясни, че тя не е публична личност и настоява да си остане такава. В мрежата обаче се появи снимка на двамата, в силна прегръдка, а този, който я разпространи в нета твърди, че именно това е жената на Пулев.

Дамата е облечена с дънково яке и макар че лицето й не се вижда, личи, че е стройна. Косата й е тъмна и хваната на опашка – също личи, че е естествена и без екстеншъни и други кифленски намеси. С две думи – пълен антипод на Андреа, чиято основна мисъл в живота отдавна е как да се представи за това, което не е.

Както преди седмица очевидец пък разкри, жената на Кубрат може да няма пластики, но те не й трябват, защото била изключително красива по природа.

„Разминах се с тях, докато тя се качваше в колата на Пулев и останах смаян. Попаднал е на нежно, грациозно и стилно създание, от което лъха чистота и класа. Браво на Кобрата за този избор!“, заяви очевидецът тогава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ