Мрежата прегря! Лена се разлюти сериозно: Взимала съм 15 000 лв.? Долна лъжа, някой ще бъде съден

лена бориславова

Под пост във Фейсбук на Лена Бориславова, началничка на кабинета на бившия премиер Кирил Петков, се разпали дискусия, предава 24 часа.

Един от коментиращите написа: „Трябва и вашата заплата от 15000 лв да я впишат вътре! Това е първото нещо, което Кики е подписал като министър“.

Бориславова обаче му отговаря: „Никога не съм получавала подобна заплата. Поредна долна лъжа, за която някой ще бъде съден. Скоро.“

Коментиращият продължава с думите: „Така пишат в медиите. Да знаете. Тези 15000 лв значи са като онези 4000 за, които вие говорите, че разни хора ги получават в България. И вие разпространявате слухове“

„Да, така пише в едни определени “медии” – точно тях визирах по-рано. Ако кажа повече, съм следващата в прокуратурата. Но и на тези обществени “вдъхновители” на заплата ще им дойде времето. Промяната към по-добро просто отнема повече време, отколкото на всички ни се иска. Но идва“, допълва Бориславова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ