От последните минути! Известен зъболекар помете велосипедистка във Враца, линейка хвърчи към болницата

Линейка

Известен млад зъболекар от Враца е блъснал велосипедистка в района на автогарата в града, предава агенция BulNews.

Инцидентът е станал преди минути. Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с врачанска регистрация, управляван от стоматолога Валентин Маринов, се движел по ул. „Екзарх Йосиф“ в посока „Космос“. Изневиделица пред него излязла 58-годишна жена с колело. Шофьорът не успял да реагира навреме и я блъснал.

Минути след инцидента на мястото долетяха линейка и полиция. Пострадалата жена е откарана в болница за обстоен преглед и изследвания. Към момента няма информация за здравословното ѝ състояние, но при пристигането на спешните медици е била в съзнание.

Зъболекарят разказа пред наш екип, че жената излязла неочаквано и изобщо не спряла при пресичането на натоварената улица. Отзовалите се на местопроизшествието полицаи направиха проба с дрегер на медика, която излезе отрицателна.
В момента колата на Маринов, както и патрулката, са на шосето и затрудняват движението. Съветваме водачите да избират друг маршрут.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ