ЕКСКЛУЗИВНО! Наско Сираков е извикан на спешна среща с акционер на Левски

Наско Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков е извикан на спешна среща с един от акционерите в клуба, пише Блиц Спорт. Това е сдружението „Левски на левскарите“, на което тръст „Синя България“ през декември прехвърли своите 10% от акциите на „сините“.

Срещата ще се проведе утре (15 февруари). Представителите на Сдружението очакват да научат какви са плановете на Сираков относно спасението на Левски, след като вчера стана ясно, че сделката със „Спорт Републик“ на Драган Шолак е пропаднала.

Треньорът Станимир Стоилов също се очаква да присъства на срещата между „Левски на левскарите“ и Наско Сираков. Мъри, който вчера навърши 56 години, е един от главните инициатори на създаването на Сдружението. Той е негов член, а наскоро отхвърли номинацията да стане председател на организацията.

Освен това се очаква да бъде свикано извънредно Общо събрание на акционерите на Левски, където също ще бъде дискутирано бъдещето на клуба, съобщава „Дарик радио“. Последното Общо събрание на „сините“ беше на 15 ноември. Предстои и среща на Сираков с представители на генералния спонсор на Левски.

Сираков планира продажбата на някои от основните футболисти. Именно за това спешно е извикал агента на защитника Хосе Кордоба, който вече е пристигнал в София. Руският Сочи е направил оферта от 1,7 милиона евро за панамеца. Сираков първоначално я отхвърли, тъй като се надяваше на положителен изход на преговорите със „Спорт Републик“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ