Ужасяващо! Емблематичен участник от ,,Фермата“ катастрофира, колата се превъртяла няколко пъти

лилия семкова

Певицата Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви. Тя трябваше да представи най-новия си проект, озаглавен „Молитва за любов“.

Певицата не успя да се появи в студиото, а от екипа на предаването информираха, че Семкова е добре след инцидента. Това бе потвърдено и от музиканта Марко Маркович, който разказа за съвместната си работа с Лили, предава Лупа.бг.

„Благодарим на всички, които пишат постоянно и се интересуват как е Лили след катастрофата! Бихме искали да ви успокоим, че тя е добре и се е разминала само с уплаха. Щетите са само материални, слава Богу! Лили претърпя инцидент тази сутрин, на път за предаването „Преди обед“, където трябваше да гостува с Марко Маркович, за да представи новата си песен „Молитва за любов“. Автомобилът на певицата се хлъзва, превърта се три пъти и се озовава в канавката. За щастие каращи след нея шофьори спират, за да помогнат.

Към момента всички планирани гостувания на Лилия в медиите близките ден-два се отменят“, пишат от пиар екипа ѝ във Фейсбук.

Бесарабската българка, която участва и във „Фермата“, от няколко месеца работи върху песента и видеото към нея. Музиката е на Петьо Василев, текстът е дело на Славена Шуганова, а аранжиментът на Любомир Иванов – JKro и Николай Тошев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ