Наританият от ГЕРБ Цветан Цветанов: Водим разговори с ПП и ДеБъ! Моята партия вече им помага

Цветан Цветанов

Добрата новина, все пак, е, че у нас има вече едно ново обединение – говоря за „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, което осъзнава недъзите на политическата ни реалност. Нека, обаче не бързаме и първо да видим какви идеи имат, какво планират, за да може действително да се прецени какъв е ресурсът за разширяване на периферията им вдясно. Целта е да бъдат избрани повече народни представители от коалицията „ПП-ДБ”, които да проведат нужните на страната ни реформи и да я преведат успешно през един нелек период.

Ние, от Републиканци за България, заявихме ясна позиция на предишните парламентарни избори. Признавам, че по места работихме в подкрепа на „Продължаваме промяната“ и на „Демократична България“. В Шумен и Силистра нашите регионални представители участваха активно в подбора и регистрацията на ПП в Секционните избирателни комисии. Също така подкрепихме кандидатите на ДБ в Пловдив област, Видин, Велико Търново, Стара Загора, Плевен и в др. градове. Последните седмици сме водили неофициални разговори с представители на ДБ и ПП, като сме заявили готовност да подкрепим едно широко дясно обединение. Това е пътят да разсечем заедно политическия възел, който се заплете през последните години.

Цветан Цветанов пред „Факти“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ