След грозен скандал с алкохол: Пловдивски хирург напусна БСП

whiskey and natural ice

Небезизвестният пловдивчанин Любомир Паунов напусна БСП. Това обяви самият той в профила си в социалната мрежа чрез емоционален пост, пише plovdiv24.

„Уважаеми другари, благодаря Ви, че бяхме заедно през всичките 16 години, откакто съм член на БСП. Аз съм от 18-годишен в партията и трето поколение социалист. През цялото това време БСП заемаше основна част от личния ми живот, давах много от времето и енергията си, но се сдобих и с верни другари и истински приятели от цялата страна!

Взех трудното решение да напусна – нещо, което никога не съм си представял, че ще се случи. Причината за това е, че БСП бе превзета от алчни кариеристи и загуби социалния си облик и каузи“, пише Паунов в защита на решението си.

Кой е младият хирург д-р Любомир Паунов?

Любомир Паунов е син на проф. д-р Мариана Мурджева (настоящ ректор на Медицинския университет в Пловдив) и д-р Димитър Паунов. През лятото на 2019 година той се забърка в чутовен пиянски скандал – с юмруци, полиция, лекари и тежко пострадал млад социалист!

Това се случи по време на официален форум на социалистите край морето, като имаше съмнения дори за употреба на наркотици, които в предвид обстоятелствата, не бе доказан. Тогава самият Сергей Станишев бе крайно недоволен и изнервен от случката.

След пиянско-наркоманския скандал много „червени“ очакваха Паунов да бъде изметен от партията, защото подобни „петна“ нямат място при социалистите. Вместо това хората около местния велможа Георги Гергов, които тогава все още управляваха градската структура, дори опитаха да направят Паунов депутат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ