Нова надежда за Локо! Крушарски се завърна с добри новини

payimage-480908

Христо Крушарски се върна реално в Локомотив Пловдив и оттук нататък неговата дума ще се чува при управлението на клуба. Бизнесменът организира снощи безпрецедентно сплотяване на колектива, след като събра футболисти и треньорски екип на вечеря в известен ресторант, намиращ се в непосредствена близост до стадиона в квартал „Лаута“.

Преди това Крушарски е имал дълъг и ползотворен разговор с Адам Сотков, който до този момент взимаше основните и съществени решения при управлението на черно-белите, пише plovdiv24.

Припомняме ви, че в момента Христо Крушарски и Адам Сотков притежават почти еднакъв дял от акциите в ПФК Локомотив. В съвета на директорите обаче „превес“ все още има новата власт на „Лаута“. Управленското тяло на клуба се състои от трима души – Адам Сотков, изпълнителния директор Лъчезар Димитров и бившия директор Румен Руйчев, за когото може да се каже, че е близък на Христо Крушарски.

Основната цел на снощната ресторантска сбирка е да се вдигне отборът след незадоволителното начало на пролетния дял в Първа лига. Футболистите са получили уверение, че в най-скоро време ще им бъдат изплатени всички дължими суми по месечните им възнаграждения.

В събота Локомотив Пловдив излиза пред своя публика в „железничарско“ дерби срещу Локомотив София от 17,30 часа на „Лаута“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ