В Плевен изпищяха! Жена се боцка посред бял ден под прозорец на детска стая, едва стои на крака

жена

Скандално и неприемливо действие се е развило в град Плевен, предава GlasNews.bg. Мъж и жена са заснети в клип, на който се вижда как жената си инжектира неизвестно вещество в левия крак. Предполага се, че веществото е наркотично. Това се е случило посред бял ден и по-фрапиращото – под прозорец на детска стая.

От кадрите е видно, че жената едвам се държи на краката си. Тя сяда на земята и се боцка в крака, а мъжът прикляка до нея и наблюдава действието.

Не е ясно обаче какво точно е веществото в спринцовката – може да е хероин, а може и да е метадон. Важно е да отбележим, че метадонът е опиоиден аналгетик (синтетичен опиат с обезболяващо действие), потискащ действието на централната нервна система (депресант). В България метадонът е един от одобрените опиеви агонисти за лечение на синдром на зависимост към опиоиди (например към хероин). Хероинът пък е опасен наркотик. Приемът му бързо води до психическа и физическа зависимост – при някои зависими, само 4 часа след приема на последната доза, може да започне абстиненция. Много от наркозависимите го инжектират на места, които обикновено са скрити от погледа.

Има ли значение обаче с какво вещество се инжектира жената, когато това се случва под прозореца на стая, която се обитава от деца… Отговорът на този въпрос оставяме на вас.

МВР и прокуратурата следва да се самосезират по повод скандалния случай от Плевен. Подобен случай с инжектиране на наркотик потресе пловдивчани в края на 2022 година. Тогава в двора на училище „Душо Хаджидеков“ мъж инжектираше хероин на жена. Полицията в Пловдив реагира и задържа двойката, като жената обяснила на органите на реда, че е на метадонова програма, взела полагащата й се ампула от здравно заведение и мъжът й помогнал да постави именно дозата метадон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ