Братът на убитата Евгения разкри в съда: Смазали са я, напъхали са я като животно в куфара

владимиров

Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар. Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно. Това заяви емоционално пред съда Николай Чорбанов, който е брат на убитата Евгения Владимирова, предава 24 часа. 33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяха задържани по обвинение в убийство съпругът й Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров.

На днешното заседание бяха разпитани братът на Евгения, Николай и Габриел Димитров – мъжът, с когото тя е имала авантюра през лятото на 2021 г. „Той е психопат, не изразява емоции, не се кара, не е имал смелостта да се разбере с нея“. Така братът на Евгения описа Орлин. А за бащата на Орлин каза, че е алкохолик, който бил предсрочно пенсиониран от ДАНС заради системна злоупотреба с пиенето.

На съвместна почивка Пламен си носил цяла каца с алкохол и от сутринта пиел на балкона. Николай разказа още, че бил свидетел на това как Орлин и Евгения са се карали къде да ходят на почивка, не я подкрепил, когато я оперирали от щитовидна жлеза, а през април 2020 г. я изгонил от вкъщи.

Орлин и Евгения се разминавали и по въпроса дали да имат второ дете. Тя искала, а той не. Аргументът бил, че ако се разделят, не било ясно как ще поделят децата. Чорбанов се възмути, че три дни след изчезването на Евгения Орлин е вечерял с него и семейството му.

„Той не участваше активно в търсенето, пише ми по съобщения, чрез които искаше да разбере какво знаем и какви са версиите“. Габриел Димитров, с когото Евгения е имала връзка, разказа, че са се запознали на къмпинг „Градина“. Той определи връзката им като авантюра. По това време и Габриел имал приятелка, с която на 11 септември 2021 г. сключили брак.

След като се оженил, отношенията му с Евгения продължили. Двамата се срещали в хотел, като последната им среща е била на 12 октомври в хотел в ж.к. „Горубляне“. И двамата са били наясно, че отношенията им нямат бъдеще. „Това е безперспективна авантюра, много добре съм й обяснил нещата, ако съм имал сериозни намерения, нямаше да сключа брак“.

При една от срещите им приятелка на Евгения й казала, че забелязала колата на Орлин в района. Тогава са се породили съмнения в Евгения, че я следи. Вестта за изчезването заварила Габриел на конгрес в Боровец, където е бил разпитан и от полицай. Делото продължава с разпит на още свидетели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ