Става страшно! БТВ „отложи“ интервю със Славея Сиракова под натиск от известните й съседи (СНИМКИ)

e45feac3a4522d1546877e266437c052
Славея Сиракова

Преди дни дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, се оплака от тормоз от съседи – лекар и работничка в системата на МВР. Днес по Би Ти Ви е трябвало да излъчат репотраж за съседската война, но съседите на Славея са заплашили телевизията, която в крайна сметка решила да не пусне интервюто. Ето какво написа Сиракова в социалната мрежа.

Вчера ме потърсиха от БТВ за репортаж относно темата със „прекрасните ни съседи“, съгласих се и отказах на всички други медии… Исках да разкажа как последния 1 месец и повече се запознах по-подробно с работата на полицията, и да разкажа повече за този случай! Възхитена съм, защото в полицията служителите са хора, които си вършат работата съвестно и не са пренебрегнали този случай. И повярвайте ми, не защото съм аз, а защото така е редно. И докато има хора, като „тези въпросните“, които товарят службите с лъжливи жалби и ОПЛАКВАНИЯ, ще има и ХОРА, които ще казват и ИСТИНАТА.
Днес обаче, разбрах, че нашите съседи са заплашили и самата телевизия, която в крайна сметка „отложи“ интервюто!
Сега, за да не си помислят Моллов и Атанасова, че егото ми пише тези редове… За разлика от тях, участието ми в телевизията щеше да бъде в подкрепа на хората, с които живея, и които опознах! Щях да разкажа истината, такава каквато е, но и тук също го правя, защото хората имат право да знаят и нещата няма да останат в пространството.

P. S. С тях ни делят едни стени, а всъщност цяла МОРАЛНА система. Качих и моя снимка за цвят
Темата продължава и сега искам да благодаря на вас мили хора и да се извиня, че това продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ