Варненец изрисува с шевица надраскано електрическо табло (СНИМКИ)

127697.w470

Българска шевица украси електрическо табло във Варна и ако си мислите, че е дело на някое дружество, спечелило европроект, то се бъркате.

Митко Иванов, който е известен с това, че безрезервно и спонтанно буквално поправя и почиства места в Морската столица (чиято отговорност не е негова със сигурност), този път е решил да естетизира грозните драсканици. Както винаги това се случва с негови средства и от неговото време.

„По-принцип не обичам когато се опитват да украсяват техническа инфраструктура, тя по-скоро трябва да бъде незаметна, но в нашата реалност, по-добре да има нещо естетично, защото в този случай има по-малка вероятност, че ще надраскат поредна грозотия“, казва Митко Иванов.

От години Митко се опитва да направи градската среда по-добра, нарамвайки се често с дейности, които местната администрация следва да следи и извършва. Често на въпроса дали не може да организира някоя мащабна акция, Митко отговаря, че всеки може да промени нещо малко и сам, без да чака друг.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ