Иззеха плодовите сокове от хотел на Златните след инцидента с натровеното дете

сокове

Цялото количество плодови сокове, налично в хотела, където 8-годишно дете получи изгаряния на хранопровода при отпиване, е иззето. Тече разследване по случая, ръководено от Районна прокуратура – Варна.

Инцидентът е станал на 11 февруари 2023 година. Детето закупило плодовата напитка, отворило я пред родителите си и, след като пило от нея, почувствало неразположение.

Било отведено в болнично заведение, където е лекувано в продължителен период от време. Здравословното състояние на детето при изписването му било добро.

Назначена е съдебно-химична експертиза, чийто резултат се очаква да излезе. След това ще бъде изготвена и съдебно-медицинска експертиза. Цялото количество плодови сокове, налично в хотела в момента на инцидента е иззето и предадено на разследващите.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Варна. Уведомена е Областната дирекция на БАБХ, която също извършва проверка на случая според компетенциите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ