Политическа партия погна бараките в Морската градина на Варна

павилион-варна

„Възраждане“ ще провери дали са спазени всички правила за поставяне на павилиони в Морската градина във Варна.

Това заяви председателят на постоянната комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в 48-то Народно събрание и настоящ кандидатът за народен представител от листата на „Възраждане“ за Варна – Коста Стоянов. Той посочи, че до общинските съветници от групата на „Възраждане“ в местния парламент е бил изпратен сигнал от граждани, които не са съгласни да бъдат поставени нови павилиони, при това на най-оживените места в Морската градина – входа към градината до Аквариума и на централната алея, след мостчето на влюбените.

Налага се да намираме информация от медиите, които сигнализираха, че още миналата година, е бил поставен първият такъв павилион до подлеза на Двореца на културата и спорта. И ако с появата си той не предизвика интереса и възмущението на варненци, то другите два станаха обект на коментари и допитвания както в социалните мрежи, така и в медийното пространство. Какво разбрахме до момента, при това не от Община Варна, а от медиите?“, коментира още Стоянов.

Снимка: БНР Варна



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ