Две районни управления в Пловдив започват седмицата с нови началници! Вижте кои са те!

Полиция

Второ и Пето РПУ в Пловдив вече имат нови началници. В четвъртък заповедите за назначение на шефовете им Георги Машонов и Иван Чочков са пристигнали и са прочетени пред ръководния състав. Очаква се Машонов да заеме новия пост още в понеделник, докато колегата му Чочков е в отпуск до септември. В Пето районно има и нов зам. началник по Криминална – Захари Клинков, пише Трафикнюз.

Иван Чочков заема мястото на пенсионирания шеф на районното, което се грижи за реда и спокойствието в един от най- големите градски квартали „Тракия” . Той е дългогодишен служител на „Криминална полиция“ и бивш началник на група „Грабежи“.  Захари Клинков е един от водещите криминалисти в Областната дирекция и разузнавач от групата „Престъпления против личността“.

Новият началник на Второ районно  Георги Машонов е със сериозна професионална кариера, а преди две години бе награден с  “Почетен знак” ІІІ степен на министерството.

В дирекцията престоят още рокади.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ