Най-после! Джаферович проговори след хейта: Правя каквото мога!

ваня джаферович

След дебюта си като водещ на риалитито „Сървайвър“, Ваня Джаферович буквално бе съсипан от критики за акцента и лошо водене. Ако можеше да предвиди случилото се, хърватина едва ли би си вкарал такъв автогол, пише ХотНюз. Към момента симпатяга и мъж на гримьорката Жени Джаферович, която гледахме в конкурентното и по-успешно „Игри на волята“ по Нова телевизия, не беше давал какъвто и да е коментар след критиките към него. От както е в Доминиканската република, където се снима риалитито, известния с хапливия си език чужденец, не беше пускал и пост, освен този преди началото на „Сървайвър“. Дори и след масовия хейт не влезе в режим на обяснение.

HotNews обаче успя да види първи изказване на спортиста по темата. „Правя каквото мога и колкото мога. Със сигурност не говоря български като българин, а и сигурно не съм най-добрият водещ, но знам, че го правя с много любов и желание“, заяви Джаферович под пост касаещ него във Фейсбук.

Изказването на Ваня беше придружено към коментар в негова защита след последния епизод на „Сървайвър“ през уикенда. „Не може само хейт в тоя живот! С пилота на новия Сървайвър голяма част от хейта, който всички изсипахте беше върху водещия и в частност акцента му. Това беше мега смешен и тъжен аргумент. Днес от акцента на Ваня почти няма и помен. И тук искам да се замислите колко е трудно това за няколко дни! Евала! И, моля ви, не ми се правете на интересни с акцента, защото повечето като си отворите устите да говорите на английски просто издавате някакви нечленоразделни звуци! Поздравления! Ваня, каквото ти казах преди kickoff-a важи с пълна сила! Бях сигурен!“, написа по-рано приятел до футболиста.

Острите критики към Джаферович и продукцията не спират да валят от както е тръгнал новия сезон. Радио журналистът Петър Петров също направи свой анализ и удари в десятката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ