НЕЛЕПО! Дрегер изкара наркоман, болен от рак общинар от Карлово: Невинен съм. Пия чай, лекувам се!

илиян янев

Общински съветник в Карлово е бил заловен да шофира под въздействие на наркотици. Преди ден като бомба в медийното пространство гръмна новината, че 27-годишен общински съветник е заловен да шофира под въздействието на наркотични вещества, предава GlasNews. Твърди се, че проверена е била и спътничката му – 20-годишно момиче. В хода на операцията младата жена е била засечена да носи в себе си три пакетчета с марихуана. Буркан със същото съдържание бил открит и при последвало претърсване на адреса й. След експертна справка е установено, че общото количество иззето високорисково вещество е над 80 грама.

Оказва се, че заловеният общински съветник е Илиян Янев, а младата жена – неговата годеница. В социалната мрежа Фейсбук общинският съветник от ВМРО Илиян Янев написа разтърсваща изповед. Той разкри, че преди три години е бил диагностициран с рак на тестисите и с цел прекратяване на разпространението на болестта е предприел операция по премахването на единия. А за ужасяващите болки е приемал чай с канабис.

„Болезнено е да чуеш такава страшна диагноза и то на толкова млада мъзраст, но успях да се справя с това и до днес се боря с нея. Преминах през какви ли не лечения, химиотерапии, вливания и какво и още не, болките са нечовешки, търсих начин да се справя. Четях какви ли не статии и се допитах до много хора в моето положение. Единственото лечение, което ми помагаше да превъзмогна силните болки е канабиса, който употребявах, под формата на чай“, написа общинският съветник.

Янев е категоричен, че всеки проявява слабост в определен момент от живота си, но в неговия случай е било просто възможност да преодолее болката и да живее нормално.

Той заяви, че през последните три месеца не е приемал каквито и да е забранени субстанции. Илиян твърди, че е бил тестван с Drug Chek 5000.

„Тестът, който ми беше направен е същият, от който всички полицаи се оплакваха, че дава много отклонения и неверни резултати“, написа той.

В денят, когато е бил заловен, Илиян е бил в Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ в Панагюрище, където са му били вливани системи, заради болката, която изпитвал от засегнатите нерви.

„Дали съм виновен ще покаже кръвната проба, която дадох. Аз твърдя, че съм невинен и скоро това ще стане достояние на всички“, категоричен е общинският съветник.

Янев допълва, че годеницата му няма нищо общо с този случай.

„Тъй като, на някой не му стига да опетни само моето име, а се опитва да засегне и най-близкият до мен човек, моята годеница, твърдя, че тя няма няма нищо общо с този случай. Само тя знае кризите през които преминах, но винаги беше до мен!“, пише той във Фейсбук.

Илиян Янев декларира, че се отказва от заеманата от него длъжност в Общински съвет Карлово. Смята, че именно така постъпват достойните хора.

„Предвид заеманата от мен длъжност в Общински съвет Карлово, декларирам, че СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ЗАЕМАНАТА ОТ МЕН ДЛЪЖНОСТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, ТЪЙ КАТО ТАКА Е РЕДНО И ЩЕ Я ДЕПОЗИРИМ ПРЕД ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС КАРЛОВО! Така постъпват достойните хора! ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!“, завършва публикацията си той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ