Новинарката Ани Салич с нетипично обяснение към Цацаров: Срежеш го, а той суров… (СНИМКА)

Ани Салич

Новинарката Ани Салич направи нетипично обяснение в любов на половинката си Сотир Цацаров. Тв водещата и бившият главен прокурор са двойка вече повече от година, но избягват медийните изяви и не афишират отношения си. Покрай трепетите около 14 февруари обаче журналистката си позволи да му отправи любовно откровение, примесено с доза хумор, предава Lupa.bg.

Навръх празника на влюбените Салич показа, че е получила букет с лалета от своя любим мъж. Тъй като в същия ден тя била до късно на работа заради ангажимента си като водеща на благотворителния минисезон на „Като две капки вода“, двамата не могли да излязат на вечеря в изискан ресторант и отбелязали повода в домашна обстановка с по чаша класно шампанско. Ани поднесла ексцентричен подарък на Цацаров, а именно картоф, израснал под формата на сърце.

„Любов, любов, а е като печен картоф. Срежеш го, а той суров… Наздраве!“, написа новинарката. Не е ясно какви други подаръци са си разменили.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ