Огромна трагедия разтърси Бургас! Милен изгоря жив в блока на ужасите, нещастията са едно след друго

таксиметров шофьор починал

Таксиметровият шофьор Милен Драганов буквално е изгорял жив в апартамента си в блок 450 в бургаския жк. „Меден рудник“ днес. Тялото му е намерено обгорено на пода в кухнята, откъдето всъщност е тръгнал пожарът, изпепелил апартамента на 8 етаж.

Предполага се, че той е спял в детската стая, след което е усетил задушлив дим и тръгнал към кухнята, за да установи какъв е проблемът. Щом отворил вратата обаче срещу него лумнал огън и гъст дим, вследствие на което той припаднал, а пламъците обгорили тялото му.

По първоначални данни огънят е тръгнал от забравена скара, която е запалила кухненското оборудване. Тленните останки на Милен вече са в катедра „Съдебна медицина“, съобщава Флагман.бг.

Съседи на 52-годишния Милен разказаха, че той работел като таксиметров шофьор в Слънчев бряг през лятото, а зимата обикновено прекарвал сам в дома си. Самотата го убивала и често злоупотребявал с алкохола, твърдят комшиите му. Милен от дълги години е разведен, но от брака си има едно дете – на 29 години, което живее в София.

Днес в изгорелия апартамент бе племенницата му, която сподели, че е научила от полицията за инцидента. Когато дошла на място, видяла само как изваждат вуйчо й с чувала.

Най-ужасяващото е, че това е пореден нещастен инцидент в този блок.

През 2018 г. там се самоуби мъж, който опря дулото на пушката под брадичката си и сложи край на живота си.

През 2020 г. пък млада жена също опита да се самоубие. Тонка скочи от 5-ия етаж на вход 1, след скандал с любимия си. Цяло чудо е, че тя все пак оцеля след този инцидент.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ