ГЕРБ обяви в Пловдив защо не иска Киро и Асен: Стига анархия! Стига инфлация!

7 Dni Bulgaria06.03.2023
47

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пловдив.

Вторият в листата на 16 МИР Радомир Чолаков припомни, че  48-ия парламент е бил работещ благодарение на ГЕРБ като първа политическа сила. „Нямаше важно решение, което да не бъде взето с помощта на нашата парламентарна група. Това доказва, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в българската политика. На изборите през април 2021 година бяхме първа политическа сила, след това на вота през юли бяхме втори с малка разлика, през ноември бяхме втори, а  на последните избори отново бяхме първа сила. Тенденцията е възходяща и на предстоящия вот на 2 април пак ще бъдем първи. За два месеца и половина приехме 40 закона и над 60 решения. Толкова ефективен парламент не е имало. Показахме, че можем да постигаме консенсус и да реализираме добри законодателни инициативи“, припомни юристът, който беше шеф на Правната комисия в 48-ия парламент.

„Хайде, стига сме си правили експерименти! Хайде, стига вече анархия! Хайде, стига вече инфлация! Време е да възстановим стабилността в страната!“, призова Радомир Чолаков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ