Екс-лидер на СДС: Знам какво върши Сираков в Левски! Този ще го запомнят като легенда на… Славия

7 Dni Bulgaria06.03.2023
наско сираков мъри стоилов
Наско Сираков:
– Разбрахме се с НАП. Запорират ни сметките за да контролират парите и ще взимат 1/3 от тях.
НАП:
– Няма споразумение с Левски. Заради натрупани нови дългове, нещо забранено от старото споразумение. Не може да има ново, точно поради тази причина. Сметките са запорирани защото няма действащо споразумение. Няма договореност НАП да взима 1/3 от приходите. Има предложение от Левски те да задържат 2/3 от парите като неотложни разходи, но това молба все още и не е одобрено.
Вие давате ли си сметка в какви ръце е Левски? Как ви се представят събитията не ви ли притеснява?! Егати… Аз, признавам си и сам за себе си, не мога да си отговоря със сигурност, Сираков глупав ли е и не разбира какво му говорят по срещите или е користен и само се прави на глупав. Не знам. Възможно е и много глупав, и да се прави на луд и да смуче кинти от клуба.
Като свърши със “спасяването” на Левски, Наско Сираков ще бъде запомнен като легенда на Славия в поколенията. Това е моята прогноза.
От профила във фейсбук на екс-лидера на СДС Борис Марков


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ