Бойко събра в Разград повече публика от Лудогорец, посрещнаха го със: Свали шарлатаните от влака

7 Dni Bulgaria08.03.2023
бойко борисов

Повече от 800 човека дойдоха в Общинския културен център на Разград, за да засвидетелстват подкрепата си към ГЕРБ. В предизборното мероприятие освен лидера им Бойко Борисов и водачката на листата Десислава Атанасова се включиха и други знакови за партията лица.

Преди това Борисов и Атанасова се срещнаха с кмета на Разград Денчо Бояджиев. „Като премиер никога не съм делил общините по партийна принадлежност. Правителствата, които ръководех, помагаха еднакво на всички. Затова и днес благодаря за посрещането на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев. “Джипката” не хвърляше пари на вятъра, а помагаше на регионите да се развиват и хората в тях да живеят по-добре“, написа бившият премиер във фейсбук.

Пети път се налага да отидем на избори не по наша вина, заяви Гюнай Хюсмен. „2009 г. Борисов създаде ГЕРБ и се включи големият влак, който тръгна към Европа. Вървеше с добра скорост, остана още малко – влязохме в чакалнята на еврозоната. Обаче един стрелочник вдигна юмрука, във вагоните имаше гратисчии, шарлатани и взеха да дърпат ръчната спирачка. Влакът спря и зеро, нула“, заяви вторият в листата. Единствено ген. Борисов ще направи така този влак да тръгне и да спре в Еврозоната, заяви той. И похвали Борисов и ГЕРБ за реновирането на пътища по време на управлението му, това не са хвърлени пари на вятъра. Заплатите на учителите бяха вдигнати двойно, напомни той. И попита защо няма турци на избираеми места, няма турчин или ром за областен управител. Правел го само Борисов, защото „иска да сме заедно не само на полето, а навсякъде“. Това е бъдещето ни, да бъдем заедно, посочи Хюсмен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ