Напрежението ескалира! Сираков срина Ивков: Лъжа, такива суми не са идвали. Истината е друга

payimage-573849

Наско Сираков говори на пресконференция на тема „Вдигане на капитала на ПФК Левски“, привличане на акционери и дарителска кампания за задълженията към НАП“.

Легендарният голмайстор на „сините“ отвърна нa изпълнителния директор Ивайло Ивков, който го атакува също на брифинг на „Герена“. Последният обяви преди дни, че Сираков е лишил клуба от над 6 милиона лева. За тази сума имало постъпили оферти за футболисти на тима, които обаче били отхвърлили, предава Блиц.

„Искам да ви помоля да се ограничим по въпросите единствено по темата, на която е пресконференцията“, обърна се в началото Сираков към журналистите.

„Във вторник ще имаме пресконференция със Станимир Стоилов и с Петър Ганев – член на Надзорния съвет, по всички въпроси, които ви вълнуват, и най-вече по желанието на г-н Стоилов да се изнесат някои данни за натрупани финансови проблеми на Левски през последните години. Тогава може да дойдете пак с картечниците и ние пак ще бъдем на разположение, няма проблеми“, каза босът на „сините“.

„Чувам бомбастични суми, че съм отказал от 6 милиона и нагоре за наши футболисти. Това е лъжа! Такива суми не са идвали за наш играч в клуба. Истината е, че цената на нашите футболисти благодарение най-вече на работата на Станимир Стоилов и екипът му се вдигна тройно и четворно“, oбясни собственикът на „сините“.

Наско Сираков стопира продажбата на футболисти на Левски, искайки да запази отбора преди евентуалната сделка с „Юнайтед Груп“, която обаче пропадна.

„Това е най-големият капитал на всеки клуб и най-конвертируемият. Ние сме щастливи, че има интерес към наши футболисти. Няма да продам нито един футболист, ако аз и Мъри не смятаме, че офертата не е изгодна. Всеки трансфер е обсъждан между мен и Мъри. Решението съм го взимал аз, но със съгласието на Стоилов“, добави Наско Сираков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ