Мис България за Евгени от „Ергенът“: Хора, познавам го, родителите му също! Не е той

7 Dni Bulgaria09.03.2023
67

„Евгени не е такъв, за какъвто го мислите. Той не е фалшив! Познавам семейството му от много години, тъй като сме съседи. Родителите му са интелигентни и успели хора, Поздравявам ги за възпитанието, което са му дали!

Така Мис България 2020 Венцислава Тафкова отговори на свои фенове в инстаграм дали си пада по фалшиви герои като Ергена Евгени. Противно на всеобщото мнение на зрители, че пианистът играе роля и не е такъв в реалния живот, Тафкова е категорична в неговата искреност

Нещо повече – миската е убедена, че Ергенът няма как да хареса което и да е от момичетата в предаването, тъй като нито една не е на неговото ниво. Дори Валерия, която се спряга за фаворитка на Евгени и евентуална победителка.

По форумите също се прокрадва мнението, че и този сезон няма да завърши с щастлив край и Ергенът няма да намери своята мома. По думите на Тафкова момичетата в шоуто са на светлинни години от разбиранията и вкусовете на Евгени. По всичко личи, че и тази година ще бъде излъчена „служебна“ победителка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ