Милица с пристъп след „Ергенът“, разкри брутални неща за Евгени и Валерия: Ще съжалява този мъж

милица ергенът

„Ергенът“ определено остана без един от най-колоритните си образи и много от зрителите бяха разочаровани. С изгонването на Милица Гацева снощи, предаването изгуби доста, защото реално ревящата мома правеше шоуто, наред с още две-три кифли.

Днес стана ясно защо Евгени Генчев я изгони – причината е в самата нея и в това, че на последната вечеря му се цупеше и се правеше на сърдита, пише kliuki.bg. Очевидно бе, че пианистът няма слабост към нея, да не говорим за химия, а като й видя и нацупената муцуна, хептен му дойде до гуша. И си намери удобен повод да я разкара.

Милица обаче приела адски тежко това, разкриха от кухнята на формата. Тя изпаднала в истеричен пристъп и единственият начин да спрат канския й рев, бил с успокоителни хапчета. Въпреки това тя още дълго не спряла да нарежда и да обяснява как смотаният Евгени не вижда по-далеч от носа си и е изгубил едно съкровище, за сметка на други „боклуци“.

Под „боклуци“ очевидно се визират наджуканите мацки в риалитито, но любимката на пианиста – Валерия, не останала „ненахранена“…

„Ще съжалява този мъж за всичко, което ми причини, но ще е късно. Защото аз ще намеря любовта и мога да ви се закълна, но той ако остане с тази, ще види кон боб яде ли. Всички видяхме колко злоба и жлъч се крие зад привидното мило лице на Валерия и как милее за животните, но не и за хората“, казва огорчената Милица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ