ПП и ДБ безсрамно включиха и деца в грозната си предизборна кампания. Граждани: Просташка гавра!

промяната дб кампания

Коалиция ПП-ДБ безсрамно включиха в агитацията си за предстоящите избори и малки деца. В центъра на Благоевград днес сдружение БОЕЦ, заедно с Промяната и „Демократична България” бяха опънали предизборна шатра, която в продължение на часове остана празна, предава Епицентър.

Благоевградчани бойкотираха събитието им и „младите, умните и красивите”, нарекли себе си „добрите сили” не се посвениха да използват деца, на които да раздават агитационни материали.

Въпреки опитите им да провокират интерес с безвуксна акция срещу ГЕРБ, благоевградчани останаха безразлични. Скандално, без разрешение от Община Благоевград, бяха сложили паметник на лидера на най-голямата партия в България Бойко Борисов пред Ларго МОЛ-Благоевград.
„Каква е тази пошлост и просташка гавра”, коментираха възмутени благоевградчани подминавайки, снимащите се за спомен активисти на промяната и ДБ, сред които и бившият зам.-кмет по културата на Благоевград Василиса Павлова.

В грозната акция се включи и водачът на листата на ПП-ДБ в Благоевградска област Андрей Гюров.

Жители на Благоевград сезираха общината за безобразното поведение на кандидатите за народни представители на Промяната и Демократична България и сдружение БОЕЦ, които погазвайки общинските разпоредбите без разрешение се бяха разположили на централния площат и поискаха звено „Инспекторат“ към Община Благоевград да иима наложи санкции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ